Jennie Teering

Of

Mia Biesterbos

Kofferbridge

Sinds geruime tijd kennen we binnen onze clubs het fenomeen: kofferbridge, bij velen al wel bekend. Een koffer wordt gebruikt door hen die graag een keer thuis willen bridgen en ook hun resultaten willen vergelijken met anderen.

In de koffer zitten 24 voorgestoken spellen, (dus: NIET SCHUDDEN) elk spel voorzien van een scorekaart waarop u uw score invult, maar ook van een scorekaart waarop de scores te zien zijn die door spelers voor u behaald zijn om zo enigszins te kunnen vergelijken of u het goed gedaan hebt. Alleen de spellen 1 t/m 20 tellen mee voor de totaalscore, zodat er genoeg tijd over blijft om ook even tussendoor bij te kletsen. Daarbij gevoegd zijn 4 biedboxen en een tafelblad voor de N-O-Z-W richting.

Na 9 tot 12 keer uitgeleend te zijn geweest wordt de eindscore berekend en ontvangt het paar dat de hoogste score van deze koffer behaald heeft een kleine attentie en worden de spellen vervangen.U kunt een koffer twee keer spelen, nl. de eerste keer als Noord-Zuid, een tweede keer - een paar weken later - als Oost-West. Als de spellen voldoende keren gespeeld zijn zal de uitslag de koffer op deze site gepubliceerd worden (zie hieronder).

Een koffer kunt u reserveren en afhalen bij Jennie Teering, Raccordement 116, Twello, telefoon: 0571-273941
mailen kan ook: jennie@famteering.nl.
De kosten bedragen Eur 3,- per uitleen voor leden van bridgeclubs in Twello, voor niet-leden Eur 4,-, bij meerdere reserveringen gaan leden voor, bij ophalen te voldoen. U kunt de koffer maximaal 3 dagen lenen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Biesterbos
miabiesterbos@hotmail.com
Jennie Teering
jennie@famteering.nl

Uitslagen kofferbridge

De winnaars van koffernummer 1 van 2019 zijn Mia Biesterbos en Fieke ter Beek.

De volledige uitslag kunt u inzien door hieronder op de knop te klikken: