foto
Informatie

Ans van Dulmen
E-mail:
email


Of

Mia Biesterbos
E-mail:
emailKofferbridge


Al vele jaren kennen onze clubs het fenomeen kofferbridge waaraan velen van u al eens hebben meegedaan.

Voor diegenen die hier (nog) niet zo bekend mee zijn een korte uitleg:

Een koffer wordt gebruikt door hen die graag een keer thuis willen bridgen en ook hun resultaten willen vergelijken met anderen.

Gebruiksaanwijzing:
In de koffer zitten 24 voorgestoken spellen, (dus: NIET SCHUDDEN) elk spel voorzien van een scorekaart waarop u uw score invult, maar ook van een scorekaart waarop de scores te zien zijn die door spelers voor u behaald zijn om zo enigszins te kunnen vergelijken of u het "goed" gedaan hebt. Alleen de spellen 1 t/m 20 tellen mee voor de totaalscore, zodat er genoeg tijd overblijft om ook even tussendoor bij te kletsen. Daarbij gevoegd zijn 4 biedboxen en een tafelblad voor de N-O-Z-W richting.

Na 9 tot 12 keer uitgeleend te zijn geweest wordt de eindscore berekend en ontvangt het paar dat de hoogste score van deze koffer behaald heeft een kleine attentie en worden de spellen vervangen.U kunt een koffer twee keer spelen, nl. de eerste keer als Noord-Zuid, een tweede keer - een paar weken later - als Oost-West. Als de spellen voldoende keren gespeeld zijn zal de uitslag de koffer op deze site gepubliceerd worden (zie hieronder).

Een koffer kunt u reserveren en afhalen bij:

Ans van Dulmen,
Kruisweg 41, Twello,
telefoon: 06-12064457

mailen kan ook: avandulmen@hotmail.com.

De kosten bedragen Eur 3,- per uitleen voor leden van bridgeclubs in Twello, voor niet-leden Eur 5,-, bij meerdere reserveringen gaan leden voor, bij ophalen te voldoen. U kunt de koffer maximaal 3 dagen lenen.

Als extra veiligheid in Corona tijd, is het ook mogelijk een spatscherm te huren. Huurkosten: 7,-.

Voor vragen kunt u mailen naar: miabiesterbos@hotmail.com of avandulmen@hotmail.com.


Uitslagen kofferbridge


De winnaars van koffernummer 1 van 2019 zijn Mia Biesterbos en Fieke ter Beek.

De volledige uitslag kunt u inzien door hieronder op de knop te klikken: