Informatie:

Of

Frans Haarman

Horecabridgedrive zondag 14 november 2021

Georganiseerd door de beide Twellose bridgeclubs bij horecagelegenheden op korte loopafstand van elkaar in en rond het gezellige centrum van Twello.

Aanvangstijd en programma:
- Start- en eindpunt is Sporthal Jachtlust, Jachtlustplein 11, 7391 BW Twello.
- Ontvangst tussen 9.30 en 10.00 uur.
- U speelt van 10.30 tot 16.30 uur 8 ronden van 4 spellen.
- Er wordt gespeeld in 3 lijnen: de C-lijn voor beginners, de B-lijn voor gevorderde bridgers en de A-lijn voor meer ervaren bridgers.
- Naast 2 maal een consumptie (2e en 6e ronde) krijgt u na de 4e ronde een lunch aangeboden.
- Om ongeveer 17.30 uur wordt de uitslag verwacht

Jachtlust zelf is geen bridgelocatie, er vindt alleen de ontvangst en prijsuitreiking plaats. Mensen, die de afstand van Jachtlust naar het centrum als ver ervaren, kunnen met de auto naar het centrum van Twello gaan en op een centraal punt, bijvoorbeeld de Markt, de auto parkeren.

Prijzen: een leuke prijzentafel.

Coronamaatregelen
Op dit moment is het zo dat er een zgn. "corona-toegangsbewijs" verplicht is voor de horeca. Indien die maatregel op 14 november nog steeds van kracht is, zullen ook de horecagelegenheden waar we te gast zijn voor de bridgedrive hieraan moeten voldoen. Om te voorkomen dat u bij iedere horecagelegenheid opnieuw gecontroleerd moet worden, zal er bij het afhalen van de loopbriefjes een check plaatsvinden. Beide partners dienen zich daarvoor bij de start bij Sportcafe Jachtlust te melden. Na de controle ontvangt u beiden een polsbandje waaraan de horeca kan herkennen dat u een geldig "corona-toegangsbewijs" heeft.

Inschrijving en kosten:
- Inschrijving per paar, uitsluitend via onderstaande link.
- Het inschrijfgeld bedraagt Euro 55 per paar, inclusief lunch en 2 consumpties per persoon.
- De inschrijving start 23 oktober en sluit 6 november 2021 of als het maximum van 128 paren is bereikt.
- Voorinschrijven - alleen Leden van BC Twello en BC 2000 - is vanaf 10 oktober mogelijk.

Inschrijven: .