Bankrekening:
NL 77 RABO 0198 5734 80



Bridgeclub 2.0

Secretaris:
Ellen Bosselaar


E-mail aan secretaris:
email



Afmelden of bericht aan wedstrijdleiding:










Bridgeclub 2.0


Bridgeclub 2.0 is in de zomer van 2022 ontstaan uit een fusie van Bridgeclub Twello en Bridgeclub 2000. Op de website van Bridgeclub 2.0 kunt u de volgende informatie vinden:

Speelmomenten

Bridgeclub 2.0 is een bridgeclub die gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan. Op maandag- en woensdagavond wordt er in competitie gespeeld en een keer in de twee weken afwisselend op dinsdag en donderdagmiddag vrije bridge. Alle zittingen worden in Sportcafe Jachtlust gehouden.

Zomerbridge

Gedurende de zomermaanden, van begin mei tot eind augustus, wordt er iedere maandagavond in Jachtlust bridge gespeeld. Voor deelname daaraan wordt een bijdrage per persoon gevraagd en de zomerdrives zijn toegangkelijk voor alle inwoners van de gemeente Voorst.

Horecadrive

Een keer per jaar wordt er in november een horecadrive in Twello georganiseerd. Deze bridgedrive wordt in horecagelegenheden in Twello gespeeld en is voor iedereen toegangkelijk.

Kofferbridge

Een koffer wordt gebruikt door hen die graag een keer thuis willen bridgen en ook hun resultaten willen vergelijken met anderen. Bridgeclub 2.0 stelt,tegen een kleine vergoeding, iedereen in de gelegenheid een koffertje te bestellen.

Bridge online

Voor bridgeliefhebbers zijn er diverse online mogelijkheden. Voor een daarvan, Bridge Base Online, is door Mia Biesterbos een handleiding gemaakt zodat mensen die geen of weinig ervaring met internet hebben toch toegang tot online bridge kunnen krijgen.