Bridgeclub Twello

Ellen Key

Stand laddercompetitie

Een keer in de twee weken wordt er in Jachtlust laddercompetitie gespeeld in drie lijnen en de aanvang is 19.15 uur. De speelavonden van de laddercompetitie vindt u in het informatie-overzicht van het seizoen (zie onder "bestuur").
De laddercompetitie bestaat uit twee ronden, een van 7 en een van 8 zittingen.

Afmelden laddercompetitie

U dient zich uiterlijk om 20.00 uur op de avond voor de betreffende zitting af te melden. Na dit tijdstip kunt u zich alleen nog afmelden in geval van onvoorziene omstandigheden en dan dient u de wedstrijdleider te bellen. De afmelding is pas van kracht als u daadwerkelijk de wedstrijdleider gesproken heeft.

Overlegt u a.u.b. met uw bridgepartner voor u zich afmeldt en geef bij de afmelding dan a.u.b. aan of uw bridgepartner wel of niet wil bridgen:
- Indien u niets aangeeft met betrekking tot uw bridgepartner dan gaat de wedstrijdleiding ervan uit dat uw partner wel komt en zoeken wij een vervanger;
- als dat lukt dan krijgt de bridgepartner geen bericht;
- Als het niet lukt een vervanger te vinden dan neemt de wedstrijdleider contact op met de partner.

Mocht u zich willen afmelden of bericht willen sturen naar de wedstrijdleiding van de laddercompetitie dan kunt u de knop hieronder aanklikken:

Hieronder staat naast de stand van de competitie en de uitslagen van de zittingen de wedstrijdleider vermeld:

Download d.m.v. klikken op de knop:

Wilbert van den Berg
Frans Haarman