Bridgeclub Twello

Ellen Key

Competitie seizoen 2019-2020

Een keer in de twee weken wordt er in Jachtlust competitie gespeeld in drie lijnen en de aanvang is 19.15 uur. De speelavonden van de competitie vindt u in het informatie-overzicht van het seizoen (zie onder "bestuur").

Om het competitiereglement te downloaden kunt u de knop hieronder aanklikken:

Afmelden competitie

U dient zich uiterlijk om 20.00 uur op de avond voor de betreffende zitting af te melden. Na dit tijdstip kunt u zich alleen nog afmelden in geval van onvoorziene omstandigheden en dan dient u de wedstrijdleider te bellen. De afmelding is pas van kracht als u daadwerkelijk de wedstrijdleider gesproken heeft.

Overlegt u a.u.b. met uw bridgepartner voor u zich afmeldt en geef bij de afmelding dan a.u.b. aan of uw bridgepartner wel of niet wil bridgen:
- Indien u niets aangeeft met betrekking tot uw bridgepartner dan gaat de wedstrijdleiding ervan uit dat uw partner wel komt en zoeken wij een vervanger;
- als dat lukt dan krijgt de bridgepartner geen bericht;
- Als het niet lukt een vervanger te vinden dan neemt de wedstrijdleider contact op met de partner.

Mocht u zich willen afmelden of bericht willen sturen naar de wedstrijdleiding van de competitie dan kunt u de knop hieronder aanklikken:

Hieronder staat naast de stand van de competitie en de uitslagen van de zittingen de wedstrijdleider vermeld:

Download d.m.v. klikken op de button:

Alie Schreurs

Wilbert van den Berg

Alie Schreurs

Seizoen 2018 - 2019

In het seizoen 2018-2019 heeft het echtpaar Ria en Chris Spiegelenberg over alle drie de ronden gemiddeld het hoogste percentage gescoord en zijn daarmee de clubkampioen seizoen 2018-2019 geworden.