Bridgeclub Twello

Ellen Key

Competitie seizoen 2021-2022

Een keer in de twee weken wordt er in Jachtlust competitie gespeeld in tweee lijnen en de aanvang is 19.15 uur. De speelavonden van de competitie vindt u in het informatie-overzicht van het seizoen (zie onder "bestuur").

Om het competitiereglement te downloaden kunt u de knop hieronder aanklikken:

Afmelden competitie

U dient zich uiterlijk om 20.00 uur op de avond voor de betreffende zitting af te melden. Na dit tijdstip kunt u zich alleen nog afmelden in geval van onvoorziene omstandigheden en dan dient u de wedstrijdleider te bellen. De afmelding is pas van kracht als u daadwerkelijk de wedstrijdleider gesproken heeft.

Overlegt u a.u.b. met uw bridgepartner voor u zich afmeldt en geef bij de afmelding dan aan of uw bridgepartner wel of niet wil bridgen:
- Indien u niets aangeeft met betrekking tot uw bridgepartner dan gaat de wedstrijdleiding ervan uit dat uw partner wel komt en zoeken wij een vervanger;
- als dat lukt dan krijgt de bridgepartner geen bericht;
- als het niet lukt een vervanger te vinden dan neemt de wedstrijdleider contact op met de partner.

Mocht u zich willen afmelden of bericht willen sturen naar de wedstrijdleiding van de competitie dan kunt u de knop hieronder aanklikken:

Hieronder staat naast de stand van de competitie en de uitslagen van de zittingen de wedstrijdleider vermeld:

Download d.m.v. klikken op de button:

Wilbert van den Berg

Frans Haarman

Jan Vlaar

Seizoen 2020 - 2021

In het seizoen 2020 - 2021 is er vanwege corona geen competitie gespeeld. Vlak na het begin van de tweede competitieronde in het seizoen 2019 - 2020 werd Nederland getroffen door corona en was de eerste lockdown een feit. Alles werd stilgelegd en het bridgen kon pas in de zomer van 2021 hervat worden. Daarom kan er noch in het seizoen 2019 - 2020 als in het seizoen 2020 - 2021 een clubkampioen worden aangewezen.