Bridgeclub 2000

Marja Horstink

KvK nummer: 08138430

Donderdagmiddag bridge

Met ingang van donderdag 14 oktober wordt "het bridgen in De Schaeck", eenmaal per 14 dagen, onder verantwoordelijkheid van BC2000 voortgezet in Sporthal Jachtlust. Hiermee wordt tegemoet gekomen aan de toenemende belangstelling voor de vrije bridge op de middag.

voorlopig op iedere donderdagmiddag

Vanaf donderdag 3 februari 2022 zal er, in afwijking van wat gebruikelijk is, voorlopig iedere donderdagmiddag bridge gespeeld worden! Dit geldt zolang de coronamaatregelen van kracht zijn en er geen bridge mogelijk is op dinsdagmiddag in de Molenschuur.

Deze middag is toegankelijk voor de leden van de beide Twellose bridgeverenigingen en andere in de Gemeente Voorst woonachtige bridgers; zowel beginnende als gevorderde spelers. Er wordt gespeeld in 6 ronden van 4 spellen.

Men dient zich tot uiterlijk woensdagmiddag voorafgaande aan de bridgemiddag te hebben aangemeld.

Locatie: Sportcafe Jachtlust te Twello.
Aanvang: 13.30 uur, aanwezig zijn: uiterlijk 13.15 uur.
Kosten: EUR 3,00 per persoon per middag, inclusief een kop koffie of thee.
Inschrijving: bij Ben Brinkman, tel.: 06-15351942, of
per e-mail: benbrinkman47@gmail.com.

Vragen aan de organisatie en/of aanmelding kan ook via onderstaande knop: