Bridgeclub 2000

Marja Horstink

Competitie seizoen 2019-2020

Iedere week wordt er op maandagavond in Jachtlust competitie gespeeld in vier lijnen en de aanvang is 19.15 uur.

Om het competitiereglement te downloaden kunt u de knop hieronder aanklikken:

Afmelden competitie

U dient zich uiterlijk op zondagavond om 20.00 uur voor de betreffende zitting af te melden. Na dit tijdstip kunt u zich alleen nog afmelden in geval van onvoorziene omstandigheden en dan dient u de wedstrijdleider te bellen. De afmelding is pas van kracht als u daadwerkelijk de wedstrijdleider gesproken heeft.

Overlegt u a.u.b. met uw bridgepartner voor u zich afmeldt en geef bij de afmelding dan a.u.b. aan of uw bridgepartner wel of niet wil bridgen:
- Indien u niets aangeeft met betrekking tot uw bridgepartner dan gaat de wedstrijdleiding ervan uit dat uw partner wel komt en zoeken wij een vervanger;
- als dat lukt dan krijgt de bridgepartner geen bericht;
- Als het niet lukt een vervanger te vinden dan neemt de wedstrijdleider contact op met de partner.

Mocht u zich willen afmelden of bericht willen sturen naar de wedstrijdleiding van de competitie dan kunt u de knop hieronder aanklikken:

Wedstrijdleiders:

Frans Haarman: 0571-273507
Hans de Haan: 0571-273868
Herman Elfrink: 0571-272897

Hieronder staat de stand van de competitie en de uitslagen van de zittingen vermeld:

Download d.m.v. klikken op de button:

Seizoen 2018 - 2019

In het seizoen 2018-2019 heeft het echtpaar Ria en Chris Spiegelenberg over alle vijf de ronden gemiddeld het hoogste percentage gescoord en zijn daarmee de clubkampioen seizoen 2018-2019 geworden.